2016. július 16., szombat

Késés

Sziasztok

Nos most nem résszel jelentkezem. Ennek oka, hogy az elmúlt héten táborban voltam, napközben semmi időm nem volt, éjjelre pedig elvették a telefonokat, akkor meg azért nem tudtam. Ígérem holnapra elkészülök a legújabb fejezettel, és olvashatjátok is.

De ha ez már egy ilyen részekkel kapcsolatos rész, elmondom, hogy jövő szombat hajnalban elutazunk két hétre, és nem lesz internet. Előtte nap, azaz pénteken rakok ki egy fejezetet, és mikor hazaérünk akkor vasárnap is.

Illetve a nyári szünetből még hét szombat van hátra, ami azt jelenti, hogy az évad utolsó részét még fel tudom rakni. Utána még szeretnék természetesen egy prológust is, de arról még nem akarok beszélni.

Sokan kérdeztétek már, hogy lesz-e új blog, nem tudom. Én szeptembertől kollégiumban fogok lakni, fogalmam sincs, hogy mennyi időm lesz egy új történethez. Vagy esetleg kedvem és ihletem, mert azért ettől is nagyban függ a dolog. Wattpadon egy elkezdett blogom van, aminek a címe Tell me You believe in love, de most ez is szünetel.

Ez még a jövő zenéje, nem szeretnék a Half a Heart végéről beszélni, hisz eléggé fáj, hogy hamarosan el kell engednem a történetet.


Még egyszer nagyon sajnálom, Sophie

2 megjegyzés: