2016. április 23., szombat

III. évad 3. rész- Ha annyira szégyellősek mint mi....

Heeey☺
Megérkeztem az új résszel, de ebben a pillanatban fejeztem be....
Szóval a héten kijöttek a nyolcadikosok számára a felvételi jegyzékek, ami most engem is nagyban érintett. Ha van köztetek olyan, aki már tudja, hogy biztosan felvették, írjon, hogy hova ;)
Ha a rész elnyeri a tetszéseteket hagyjatok nyomot magatok után, és csatlakozzatok a facebook csoportba❤
Jó olvasást, puszi Zsófi❤

Mikor végeztünk azonnal ágyba bújtunk, és a jól megérdemelt alvásunk előtt még kaptam egy jóéjt csókot.
Másnap reggel egyedül ébredtem, az első utam pedig a mosdóba vezetett, hiszen a babáim egyre jobban nyomtak. Ezután lementem a földszintre, majd lihegve a konyha egyik bárszékére ültem le.
-Jóreggelt Szépségem! Miben fáradtál el ennyire?
-A lépcsőzésben.
-Ha gondolod aludhatunk a lenti hálóban.
-Majd meggondolom. Mire mész?
-Tízre.
-Holnap a Dokihoz el tudsz velem jönni?
-Nem tudom Szívem, megpróbálok!- nyomott egy csókot a számra.
-Nézzünk mesét!- csillant fel a szemem.
-Előbb egyél!
Miután megreggeliztünk én felmentem, beraktam egy adag mosást, itthoni ruhába öltöztem, és a kanapén telepedtem le.
-Mit szeretnél?
-A Nemo-t, vagy a Szörny Rt-t!
-Okés.
Elindítottuk a mesét, majd elhelyezkedtünk. A sarokba ültem le, a Szöszi a fejét az ölembe hajtotta, a hasán pedig ott pihent a laptop. Nemsokára letelepedett mellénk a húgom is, aki már indulásra készem várta Luke-ot.
-Mit nézegetsz?- hajoltam oda a gyermekeim apjához fél óra után.
-Kiságyakat, baba kocsikat.
-Annyira jó lenne már vásárolni nekik...
-Nagyon várom!
-De tudod mi a baj, Niall...
-Tudom Kicsim, talán a bulira már megmutatják magukat.
Azt találtuk ki, hogy ha holnap elmegyek a Dokihoz, és meg tudja nézni, hogy milyük van az ikreknek, vagy éppen nincs, akkor mi is csak a babavárón tudjuk meg. A bulit pedig szombatra terveztük, mikor épp nincs koncertjük a srácoknak.
-Nagyon remélem.
-Nézd de aranyos ez az ágy!- mutatott egy golflabdás ágyikóra, ami inkább fiúknak volt kitalálva.
-És itt van lányban is!- ezen pedig pillangók repültek egy réten, ahol virág is nőtt.
Ezek után a tévé csak mellékzajként ment, mert baba cuccokat nézegettünk. De erre sem volt sok időnk, ugyanis Niallnek indulnia kellett. Oda készítettem a kanapéra jó sok nasit, elindítottam a Spotify-t, és az interneten nézegettem további szükséges, és kevésbé szükséges dolgokat. Úgy elment az idő, hogy észre sem vettem, hogy már dél múlt. Már amennyire tudtam felsiettem az emeletre, hogy felöltözhessek. Kifejezetten jó idő volt, de nem mertem rövidnadrágot venni, hátha megfázok. Így egy nagyon kiszaggatott farmert vettem fel egy fehér trikóval, arra pedig egy pasztell rózsaszín kardigánt. Azért vettem világos színeket, hogy a bőröm barnaságát tökéletesen kiemelje. Átpakoltam egy másik táskámba, és le is siettem a lépcsőn. Kikapcsoltam a tévét, még megittam egy pohár  vizet, elmentem a mosdóba, és indultam is. A fekete Range Rover-be ültem be, és miután kitolattam a birtokról a belváros felé vettem az irányt. Útközben a rádiót hallgattam, ahol minden szám után reklám volt. Ebből az egyik egy hetente megjelenő magazin volt, ahonnan a mi esküvőnkről szóló cikket emelték ki. Azzal tisztában voltam, hogy az egészet levideózták, de arról, hogy az újságokban is írnak róla tizenegy nappal később, senki nem szólt róla. Sikerült felhúzni magam, így a gázra tapostam, hátha lenyugszok egy kicsit. A megbeszéltnél előbb odaértem, így a kocsimban maradtam, és megkerestem a cikket.

Megtörtént az év esküvője!

Niall Horannak olyan születésnapja volt, mint amiről mások álmodni sem mernek. Az év álompárja, Barbara Palvin és a One Direction szőke szívtiprója, Niall Horan bár már sok-sok nehézségen ment keresztül, egy gyönyörű ősz eleji napon végleg összekötötték életüket. Belső információk szerint a két fiatal azért ezt az időpontot választotta, hogy a turné két szakasza között egy egzotikus nászútra is legyen idő.
A szertartás Westminster Apátságban történt meg, a lagzi pedig a pár villájában volt megtartva. Sok híresség tette tiszteletét, és gratulált nekik.


A gyönyörű modell csak úgy ragyogott, csodás ruhája kiemelte, hogy a terhessége sem akadályozta meg alakja megtartásában. Értesüléseink szerint Barbi nemsokára Párizsban fog részt venni egy vörös szőnyeges eseményen, és a munkáját is folytatja amíg tudja.
A világ legnagyobb bandájának pedig minden tagja boldog volt az esküvő miatt, de a legjobban mégiscsak Niall kék szemei ragyogtak. És azoknak a csodás szemeknek valóban minden okuk megvan ragyogni, hisz egy gyönyörű nőt vett feleségül, aki nem mellesleg az ő gyermekét hordja a szíve alatt. Ahogy az újdonsült Mrs. Horan pocakjáról készült fotókat nézegettük, bármelyik pillanatban köreinkben köszönthetjük a kis Horant.
Zayn Malik nem jelent meg a ceremónián. Vannak akik azt mondják, hogy Perrie Edwards-ra- Barbi egyik legjobb barátnőjére, Zayn volt menyasszonyára- való tekintettel meg sem hívták, de mások azt állítják csupán nem ment el.
A lagzi akkor is fergeteges volt, sok boldogságot kívánunk az ifjú párnak!

Ez még nem is annyira nem is gáz... Különösebbem mondjuk időm sem volt átgondolni, mert láttam, hogy Danielle ideért, és én is kipattantam a kocsiból.
-Szia!
-Halii! Régóta vársz?
-Pár perce, de elvoltam. Mehetünk?
-Ahha!
Az ebédet nagyon jó hangulatban fogyasztottuk el, nem állt be kínos csönd, vagy valami, sikerült megismernünk egymást. Miután mindkettőnk tányérja kiürült elindultunk sétálni a városban, de egyszer csak megcsörrent a telefonom. A gyógytornász csaj hívott, és ekkor beugrott! Ma délután van tornám!
-Baj van, Barbi?
-Elfelejtettem, hogy délután tornám van. Nem lenne gáz, ha hazamennénk?
-Dehogy!
-Köszi!
Miközben elindultunk a kocsimhoz felvettem a telefont, és mondtam a lánynak, hogy negyed órán belül haza érünk. Alig tettük le, Niall hívott, hogy minden rendben van-e. Mire vele is befejeztem a beszélgetést a házhoz értünk, ahol már ott volt Darcy. Leparkoltam, kipattantunk a kocsiból és siettünk is oda hozzá.
-Szia, elnézést a késésért!
-Sziasztok, semmi baj!
Bemutattam őket egymásnak, és be is mentünk. Dan azt mondta, hogy ő is szeretne mozogni, így mindketten átöltöztünk, majd az alagsorba mentünk, az edzőterembe. A torna két órán keresztül tartott, erre már eléggé elfáradtam.
-Rendben, nagyon ügyesek voltatok. Barbi, mire vagy kiírva?
-December vége, január eleje.
-De mivel ikrek, lehet előbb is. A lényeg, hogy a végén mikor már alig fogsz tudni felállni, ezt a féle mozgást még akkor is kéne csinálni. Én jönni fogok, és persze nem lesz ennyire kemény, de ez nagyon fontos.
-Okés.
-Illetve a másik kérdésem, hogy a nyaralás alatt jógáztál?
-Igen, minden második napon.
-Az tökéletes. Akkor a következő alkalomig azokat a gyakorlatokat csinálhatod, amiket a múltkor mutattam, és a jógával óvatosan, mert ott könnyen meghúzhatod magad!
-Jó. Köszönöm szépen, Darcy.
Miután fizettem neki ketten maradtunk. Megbeszéltük, hogy elmegyünk tusolni, majd utána megyünk a stadionba. Én még a hajamat is megmostam, mert zsíros volt, így azt kibontva hagytam. Sminket egy grammot sem használtam, nem láttam értelmét. Mivel olyan napom volt, hogy kiöltözni sem volt kedvem egy melegítő nadrágot vettem fel haspólóval, és pulcsival. Mikor lementem Dan még nem végzett, így ettem egy "keveset". Ahogy a hűtőbe néztem láttam, hogy hamarosan meg kell ejteni a bevásárlást, és ki is találtam, hogy holnap délelőtt elviszem magammal Niallt és Flórát.
-Mehetünk!- hallottam meg Danielle hangját, majd mindketten cipőt vettünk, és el is indultunk. A stadion előtt már nem volt nagy tömeg, hisz a kapunyitás már rég megvolt. Mivel a rendszám le volt adva, simán beengedtek minket, és mentünk is be. A többiek ugyan ott voltak mint tegnap.
Niall háttal állt nekem, így nekifutásból rá ugrottam. Ha a vele szemben álló Harry vállába nem kapaszkodik bele mindketten felborulunk.
-Hiányoztál!- nyomtam egy puszit a nyakára.
-Te is nekem! Leraklak, jó?
-Ahha!
Amint talpon álltam, szembe fordult velem, és hosszan megcsókolt. Nem igen terveztük elengedni egymást, de mikor mindenki huuuu-zni kezdett muszáj volt. Mindannyian leültünk a kanapéra, de nekem már csak a férjem ölében volt helyem.
-Barbi ki jössz egy kicsit?
-Ahha!
Nyomtam egy csókot Niall ajkaira, majd elindultunk Tommóval kifele, és miután találtunk egy csendes helyet leültünk.
-Baj van?
-Briana azt szeretné ha a baba Kaliforniában születne meg.
-Ez érthető, mivel ő ott lakik. De...?
-De... Akkor én nem fogom látni? Vagy költözzek oda? Mit tegyek?
-Mindenképp hagyd, hogy a gyerek ott szülessen meg! Ott él az anyukája is, és Birana családja is, ha jól tudom.
-Igen, de az enyém meg itt!
-De mivel gondolom alapból nála lesz a kicsi, valószínűleg az anyukája sokat fog neki segíteni.
-És akkor vegyek neki egy házat? Mert ahol most lakik... Nem hagyom, hogy oda szülessen a gyerekem.
-Mert annyira meglátszana a számládon egy ház.
-Oké. Oda költözök. És Danielle? Azt hiszem alakul köztünk valami.
-Ha szeret gondolom veled megy. Ahogy mesélte, nem köti semmi Londonhoz, nincs miért itt maradnia.
-Ezt is tudom.
-Nagyon aranyos lány Louis, becsüld meg! 
-Meg fogom. Csak annyira régen csináltam már ilyet.
-Milyet?
-Ezt az ismerkedés dolgot, tudod. Nem tudom mikor mit szabad.
-Csak szólj, aztán segítek, jó?
-Köszi Barbi, szuper vagy!
-De ugye tudod, hogy a babáinknak majd spanoknak kell lenniük?
-Persze!- nevetett fel, aztán visszaindultunk. Ekkor sem sok időt tölthettem a szerelmemmel, mert nekik menniük is kellett. Sophie pattant az ölembe, és a hasam kezdte simogatni.
-Jó lenne már, ha kinyomnád őket Barbi! Lehet el sem férnek rendesen! Lehet
valamelyiküknek kitört a lába!
-Nem tört picim! Hidd el idejében ki fognak jönni.
-Az tök jó lesz, mert akkor nem én leszek a legkisebb!
-Pontosan!- nevettem fel.
A kicsi össze vissza kezdett magyarázni, már rég ment a koncert, mikor kitalálta, hogy menjünk ki. Végül az anyukájával ment ki, mert nekem nem nagyon tenne jót a hangzavar. Hiányoltam Sophiát, mert vele tudtam a legjobban beszélgetni. Nem akartam felhívni, hisz nem tudtam pontosan, hogy hol is tartanak Liammel, így inkább kitaláltam, hogy hazafele megkérem Niallt, hogy menjünk be enni valahova. Az utolsó számra megintcsak kimentem, majd együtt mentünk vissza a backstage-be. Mindenki azonnal szedte a cuccát és indult haza. Mikor már a kocsiban ültünk a férjemre vigyorogtam, aki vissza vigyorgott rám.
-Otthon lenne kedved csinálni valamit?
-Hmmmm.. Nem tudom. Flóra Lukenál alszik, telefonon beszéltünk. Szóval a mienk az egész ház!
-Jól hangzik. Akkor előtte elmegyünk valahova!
Kérnem sem kellett, vacsizni indultunk. Egy elegáns étterem parkolójában állt meg, én pedig ijedt arccal néztem rá.
-Nem vagyok így öltözve.
-Teljesen mindegy, hogy hogyan nézel ki!
-Nekem nem. Megjelennek a fotósok, aztán az lesz a téma egy hétig, hogy nem vagyok képes normálisan felöltözni. És amúgy is tudom, hogy sokkal szívesebben ennél két Big Mac-et, mint ilyen kaját.
-De én akarlak vinni normális helyekre!
-Bármelyik este elmehetünk vacsizni, csak előtte szólj! És remélem tudod, hogy nekem nem az számít, hogy mennyire puccos helyre megyünk, hanem, hogy ott légy velem.
-Szeretlek!
-Én is szeretlek! Na menjünk mekizni!- mondtam, miután megcsókoltam.
Nem mentünk be, csupán McDrive-on keresztül kértük ki a vacsinkat. Haza mentünk, és a nappaliban letelepedve vacsiztunk meg.
-Holnap tudok menni veled a Dokihoz, sikerült elintéznem.
-Köszönöm! Ha nem tudja felírni a lapra a nemüket, ideges leszek.
-Nem szabad stresszelned! És ha annyira szégyellősek mint mi voltunk Balin, simán megtudjuk.
-Annyira perverz vagy Niall, de annyira!
-Nem tetszett?
-Hagyjál!- másztam ki az öléből a kanapé másik oldalára. Becsuktam a szemem, és visszagondoltam arra a csodás élményre.

*Visszaemlékezés*

A nyaralás közepe fele lehettünk, mikor Ni egyik éjjel azt mondta, hogy menjünk le fürdeni. Egyből belelkesedtem, hisz ki ne szeretne élete szerelmével az óceánban fürdeni egy holdfényes éjszakán? Mindketten bikinit vettünk, és ketten mentünk le a strandra. Nem a kijelölt helyen pakoltunk le, hanem a vízbe belógó sziklák egy kis zugában. Azonnal a vízbe mentünk, és éreztük, hogy milyen kellemes a hőmérséklete. A férjemen már ekkor láttam, hogy mit akar, de mikor vissza kimentünk a kövekhez biztos voltam benne.
-Itt nem szabad! Bárki megláthat minket!- próbáltam eltolni s fejét a nyakamtól.
-Senki nincs itt ilyenkor! Két extrém helyen akartam. Kocsiban, és tenger parton. Az első az esküvő előtt megvolt, úgyhogy...
-És ha holnap otthon mindenki ezt fogja látni?
-Senki nem fogja látni, Szerelmem! Ne mondd, hogy te nem akarod!
Ekkor már nem toltam el magamtól, és azt is hagytam, hogy kibontsa a bikinim.
Hajnalban arra ébredtem, hogy nagyon fázok, hisz csak egy pléd alá bújtunk be. Felkeltettem a Szöszit, és míg ő felvette a fürdő gatyáját, én a takaróba takartam magam, és úgy mentünk vissza a szobánkba. A recepción jól megnéztek minket, de csak elsétáltunk a liftig, beszálltunk, és felmentünk tovább aludni.
Az biztos, hogy emlékezetes éjszaka volt.

*Visszaemlékezés vége*

-Tudom, hogy imádtad, ahogy egy pléden, a tengerparton...
-Oké. Imádtam, de ne fejezd be a mondatot!
-Tudtam!- kiáltott fel nyertesen, megcsókolt, majd az emeletünk felé indult.
-Hova mész?
-Negyed óra múlva gyere te is!
-Addig mit csináljak?
-Pihenj!
Úgy tettem ahogy kérte, végig feküdtem a kanapén, és lecsuktam a szemem. Mivel a fáradtság eluralkodott rajtam, elaludtam, és csak arra ébredtem, hogy Niall visz az emeletre.
-Szeretnél fürdeni, vagy inkább aludni?
-Fürödjünk!
Bevitt a félhomályba, ahol csak a gyertyák világítottak.
-Ezt... Ezért jöttél előbb?
-Aha. De ha fáradt vagy, és nincs kedved...
-Héééé, csönd! Köszönöm!
Lassan leszedtük a másikról a ruhákat, majd a vízbe ültünk. Elkezdtünk beszélgetni, de pár perc elteltével már egyikünk sem bírta visszafogni magát.
Aznap elég késő aludtunk el, de egyikünk sem bánta.

Sophie❤

4 megjegyzés:

  1. Szóval így állunk. Sophia Liam nélkül. Nem is, Liam Sophia nélkül. Gáz.
    Annál jobban alakul viszon Flóra és Luke. Én a helyedben beiktatnék egy Flóra vagy Luke szemszöget, amiben Ők a főpáros. Érted? Mert én nem. Örülök, hogy alakulnak a dolgok. Csak maradjon így! Mondjuk mostmár nem ártana egy kissebb hegy (tudod), mert kezdek kifogyni, hogy mit írjak. Egyszerűen nincs ötletem! Érted?! Nekem nincs ötletem!? Elfajult a világ! :-(
    Ötlet hiányában fe is fejezem ezt a rövid kommentet.
    Sok sikert a sulihoz, a történethez és ne merj ihlet nélkül hagyni:
    Lili

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sophia es Liam kulon gaz :((
      Lili az a baj, hogy nekem sincs ihletem...mar annyira irnam a babas reszt, de valahogy addig is el kell jutnom. Ha barmi otleted van, vagy amugy is de irj❤❤❤

      Törlés
    2. A bibi csak az, hogy én meg tőled várok valamit is. Fogalmam sincs, hogy mi lehetne. Barbi anyukája pl? És nagyon megbántja? I'm tanácstalan.

      Törlés
    3. Mar megvan, talan tetszeni fog😏😏❤

      Törlés