2015. március 29., vasárnap

22. rész- Irány haza....

Sziasztook! :)
Meghoztam a huszonkettedik részt! ;)
Szóval valószínűleg mindenki hallotta már, de én is leírom Zayn Malik március 25-én elhagyta a One Directiont. Direkt nem úgy írtam, hogy kilépett, mert nem igaz. Zaynt a Modest! kirúgta. :'(
A következő pár részben még benne lesz, mert ezek már egy ideje megvannak, majd a huszonhatodik részben jön szóba Zayn távozása. :(
Mindenesetre ha tetszik a rész pipáljatok, kommenteljetek, írjatok chat-en vagy iratkozzatok fel! ☺
Jó olvasást, puszi Zsófi ❤


És ha megengeditek ehez  részhez ajánlanék egy számot: One Direction- Spaces

"Olvastam már erről, de érteni még mindig nem értem. És mit fogok csinálni abban a tengernyi szabadidőmben? Szóval a jövőn gondolkodtam, hogy hogyan is lesz."
Végül nem bírtam tovább, fel kellett kelnem. De Niall olyan szorosan szorított, hogy lehetetlen volt. Lenéztem a földre, ott találtam vizet. Valahogy lehajoltam érte és ittam. A palack recsegésére Niall is megébredt.
-Baj van?- kérdezte alvás utáni rekedtes hangján.
-Dehogy is! Csak megszomlyaztam, de olyan szorosan ölelsz, hogy nem tudom kimenni, így ebből ittam.
-Ja értem! Hát pedig nem foglak elengedni!
-Nem hagynám! De most aludjunk!
-Oké! Jóéjt!
-Neked is!
És valahogy álomba merültem.
Másnap reggel arra ébredtem, hogy Niall megcsókolt.
-Hát ez?
-Jóreggelt! Negyed kilenc! Dávid már kétszer volt itt, azt mondta negyed kilencnél ne hagyjalak tovább aludni.
-Ahhh! Te már tusoltál is?
-Ahha. Egy órája fenn vagyok.
-És mit csináltál?
-Elpakoltam a maradék cuccom- a tiedez nem akartam nyúlni- letusoltam és téged néztelek.
-Hát jó.... Akkor én is tusolok! Addig szerzel reggelit?
-Ahha!
-Imádlak!
-Én is!
Megfogtam a ruháim és elmentem tusolni. Siettem, mert Niallel akartam lenni. Magamra kaptam a ruháim és egy kis sminket, de nem vittem túlzásba és kimentem. Minden cuccomat a bőröndbe tettem és kimentem a konyhába. Niall nagyon cuki volt, csinált rántottát, facsart narancslevet, szerzett kakaós csigát és egy szál rózsát is.
-Úúúúú!
-Tetszik?
-Persze!
-Gondoltam legyen egy közös reggelink!- mondta és megcsókolt. 
-Köszönöm! Mennyi időnk van?
-Gyors voltál, szóval huszonöt percünk.
-Oké...
-Héééé! Ne szomorkodj! Élvezzük ki amíg együtt vagyunk!
-Oksi!
-Gyere együnk!- húzott le az ölébe, hogy együnk. Egy csomót ettünk és egymást etettük. Csodálatos volt. És maradt kerek öt percünk. Kezeimet átfontam a nyaka körül, és a szemébe néztem.
-Szeretlek! És én még soha nem éreztem magam ilyen boldognak mint az elmúlt két hétben! Eddig nem tudtam milyen szerelmesnek lenni, de most, hogy már tudom, rájöttem, hogy ez egy fantasztikus érzés! És ezt köszönöm neked, hogy megmutattad! És hálás vagyok neked mindenért amit velem csináltál! Mindenért. És minden nap telefonálunk meg skypeolunk. Ígérem! Egy nap sem fog úgy eltellni, hogy ne beszélnél velem! 
-Én is szeretlek! Úgy szeretlek mint még soha senkit. Nem gondoltam volna, hogy találok egy olyan valakit akit ennyire meg tudnék szeretni! És ha elképzelem, hogy ott a reptéren nem jössz oda, és nem jövünk össze, meg a gyomrom is összeszorul. Mert azt érzem, hogy te vagy a másik felem! És igazából tudom, hogy az elmúlt két hétben sok-sok új dolgot "mutattam meg" neked, de egyátalán nem bántam meg! Én élveztem. Szerintem te is.
-Hát persze!- mondtam, mire megcsókolt. Folytatni akartam a mondandóm, de egy újabb csókkal elhallgattatott.
-Szerintem eleget beszéltünk!
-Lehet.
És innentől már csak is a másikkal voltunk elfoglalva. De nem sokáig lehettünk így, ugyanis mikor elengedtük egymást láttuk meg, hogy öt perces késésben vagyunk. Megfogtuk a kabátjaink meg a bőröndjeink és elindultunk. Ez a reggeli volt a mi "búcsúnk". A liftben egymás kezét fogva, lehajtott fejjel álltunk. Amint leértünk odamentünk a többiekhez akik önfeledten beszélgettek.
-Jóreggelt!
-Sziasztok! Jól vagytok?- nézett ránk Liam.
-Szerinted?
-Értem. Gyertek! Itt vannak a taxik!
-Oké...
-Hozzam a bőröndod, Szépségem?
-Nem kell. Ott van magadnak a sajátod!
-Na add csak ide!- vette ki a kezemből- Paul, megkérhetlek?- nyomta  kezébe a bőröndöt.
-Persze!
-Köszönöm- adtam egy puszit Niall arcára.
-Nincs mit!
Niallel, Flórával és  Harryvel ültünk be egy taxiba, és indultunk el a reptérre. A húgom ült elől, én pedig a két fiú között. Niall elővette a telefonját és twitterezni kezdett. Nem értettem mit csinál, azt hittem- de lehet, hogy csak reméltem-, hogy ezt a pár órát velem akarja tölteni. Tweetelt. Kettőnkről.

"Now I have to leave you! But you are in my heart, forever! I love you @BarbaraPalvin!❤❤❤"

És egy közös képünk.


Rám mosolygott, és várta a reakcióm.
-Nem lesz ebből utálkozás?
-De. És tudod mennyire nem érdekel, hogy mit gondolnak mások, ha én téged szeretlek?
-Értem. Én is szeretlek! Majd hívsz ha tudunk beszélni?
-Persze! De ha bármi van te is hívj nyugodtan!
-Oké.
-Megígéred, hogy ha valami nem lesz okés, azonnal hívsz?
-Meg! 
-Oké!- mondta és megcsókolt. A reptérig beszélgettünk, és ott csatlakoztunk a többiekhez. Vagyis csatlakoztunk volna, ha az egész reptér nincs tele rajongókkal. Gondolom valahonnan megtudták, hogy most megyünk és kijöttek. A kordonok előtt őrök álltak, és tartották vissza a kissé őrültebb rajongókat. Niall és Harry egyből mondta, hogy menjünk a hátsó bejáraton Flórával, de én érezni akartam, hogy milyen érzés mikor akár több ezer lány nekem sikogat. Jobban mondva nem nekem, hanem Harrynek és Niallnek, de mivel én Niallel vagyok valahol nekem is. Szóval kiszálltunk a kocsiból, a cuccainkat elvitték és én Niall, a húgom pedig Harry kezét fogta. Amint elindultunk a bejárat felé mindenki sikítozni kezdett, azt sem tudtam hova nézzek! Mikor a srácok elmentek fényképeket csinálni meg ilyenek, oda húztak minket magukkal, és Niall pl mindnekinek elmondta, hogy mennyire szeret. Ezután volt aki tőlem is kért aláírást vagy pedig fényképet. Viszont voltak akik eléggé gyűlölködő pillantásokat vetettek felém. Voltak akik be is szólogattak. Pl, hogy kurva vagyok. Kihasználom Niallt, meg ilyenek. Mikor bejutottunk csatlakoztunk a többiekhez. Zayn épp Sophieval játszott. 


Egy ideig beszélgettünk, de végül Dávid lépett közelebb hozzánk, hogy indulni kéne, felszállni.
-Mindjárt jövök. Két percet kérek!
-Oké!
Elindultam a kettes terminál felé ahol Niallel találkoztunk. Megálltam és nagyon elgondolkodhattam, mert arra eszméltem fel, hogy két két fonódik a derekam köre, és teste az enyémhez simul, és egy puszit nyomott a vállamra.
-Te is arra gondolsz, mikor először találkoztunk?
-Persze! Niall ha akkor nem találkozunk, szerintem én még mindig azzal a barommal lennék aki csalt, becsapott és még csak nem is szerettük egymást. És még mindig azok a barátaim lennének akik átvernek, kihasználnak.
-Hát igen... De itt vagyok neked én, meg a srácok és mi szeretünk!
-Tudom! Menni kéne...
-Ahha.... Gyere!- fogta meg a kezem és húzott maga után. A többiek megvártak minket, és úgy szálltunk fel a gépre. A srácok magángépére! Ami gyönyörű volt! Vörös szőnyeggel volt leterítve az egész, a bútorok is lakkozottak voltak. Persze saját személyzetük volt. Beültünk a kényelmes masszázs fotelolkba, mi Niallel leghátra. Úgy döntöttem, hogy ebben a pár órában jó kedvre derítem. Igyhát az ölébe ültem és rá mosolyogtam.
-Utálom mikor szomorúnak látlak!
-Miért legyek boldog, Szépségem?
-Azért Niall, mert most még együtt vagyunk. És két hét míg legközelebb újra együtt lehetünk. És én ki akarom élvezni! De lehet Harry fog szórakoztatni ha te így folytatod!
-Nem! Én. És bocsi!
-Semmi baj! Szeretlek!- mondtam és megcsókoltam.
-Én is.
-Akkor próbálj meg mosolyogni, kérlek!
-Oké!
És innentől végig beszélgettük és csókolóztuk az utat. De egyszer csak a gép odaért Párizsba. Legszívesebben odakötöztem volna magam az üléshez, hogy ne kelljen felkelnem, persze ez nem volt lehetséges. A reptéren hála isten nem voltak rajongók, így Niallel- meg persze a többiekkel- rendesen el tudtunk búcsúzni.
-Aztán csak rendesen, oké?- mosolygott rám Liam.
-Persze!
-Négy nap múlva találkozunk- ölelt az Eleanor.
-Várom már!
-Én is!
A többieket is megöleltem, ellátták jó tanácsokkal, a végére maradt Niall. Kicsit arrébb sétáltunk és összekulcsolta a kezeinket. A szemembe nézett, és elmosolyodott.
-Vigyázz magadra!
-Rendben! És te is!
-Mindenképp! És egy dolgot soha ne feledj!
-Mit?
-Hogy szeretlek!- mondta olyan komolysággal, hogy nem bírtam tovább, elsírtam magam- De most ne sírj!- törölt le egy könnycseppet az arcomról.
-De annyira hiányozni fogsz!
-Te is nekem! Figyelj! Én most nem akarok itt nagy búcsúbeszédeket mondani, mert szerintem az a reggeli volt a mi búcsúnk. Szeretlek, és amint elérhető leszel skypeon beszélünk. Oké?
-Oké! Szeretlek!
Két hosszú csók után elengedtük egymást, és én mentem Dávidékhoz, ő pedig a srácokhoz. És ok már el is tűntek, mentek tovább Londonba. Egy hamis mosollyal ültem le a többiek mellé az egyik padra, és bambultam. Mindenki megölelt, nagyon kedvesek voltak.
-Hozzak egy kávét, nagylány?- nézett rám Dávid.
-Megtennéd?
-Persze!
-Akkor légyszi!
-Oké! Mindjárt hozom!
-Köszi! 
Mikor csak mi maradtunk lányok, Sonja a tökéletes pótanyuka szerepét töltötte be, egy csomó jó tanáccsal árasztott el, és elmondta, hogy Niall mennyire szeret.
-Hétfőn mit csinálsz?
-Khmmm. Ez még nem biztos! De anyu valami olyasmit említett, hogy egy napra majd még be kell mennem... Nos arra gondoltam mivelhogy utána jön El, szilveszter után nem tudom meddig maradok Londonba, így az a nap pont jó lenne...
-Komolyan?
-Ahha.
-És mi lesz Mátéval?
-Semmi! Szeressék csak egymást Nórival, pff!
-Oké! Niall mit mondott?
-Nos. Ezt neki még nem említettem. Majd szombaton.
-Beszéld meg vele!
-Oké, na!
Megjött Dávid a kávékkal és Flóra forró csokijával. Mondták, hogy a Magyarországi járatra lehet kezdeni a beszállást. Kinéztem az ablakon, a fiúk gépe pont akkor szállt fel. A szemembe megint könny szökött, de sikerült visszatartanom. Felkaptam Niall oldaltáskáját- mint kézipoggyászt- és azzal indultam el felszállni a gépre. Ablak melletti székre ültem, mellém Dávid. 
-Dávid!
-Mondjad!
-Elmondod, hogy pontosan mi volt Krisszel?
-Ha ezt szeretnéd...
-Igen.
-Oké. Szóval. Aznap mikor Niallel összejöttél ő ezt teljesen jól fogadta.
-De mióta tetszettem neki?
-Mióta először meglátott!
-Jahh!
-Tehát egész jól fogadta. És tök jól bírta, hogy mással lát. És mikor Sophie nálatok volt. Mikor Sonjával kicsit összekaptunk, tudod.
-Ja.
-Na. Mi akkor elmentünk egy klubba, hogy elmondja mi a baja. Kiderült, hogy nagyon zavarja, hogy ennyire szereted Niallt. És akkor kitaláltam, hogy keressen magának valakit. Ha nem is hosszú távra, egy éjszakára, mivel hát ő is csak férfiból van. És talált valami nőt. Igazából még szépnek is mondható. Azzal lefeküdtek. Aztán nem tudom hogyan, bumm! Egymásba szerettek. Vagyis Krisz a nőbe, mert szerintem ez fordítva nem igaz. És gondolom annyira elcsavarta a fejét, hogy itt is  hagy minket. De emiatt ne törj le! Amint megtudja, hogy a nő megcsalja, vissza fog jönni!
-Tuti?
-Tuti!
-Akkor oké. Köszönöm Dávid!
-Mit?
-Mindent! Köszönök!- kezdtem el sorolni, hogy mennyi minden miatt vagyok hálás neki. Egesz úton beszélgettünk, csak azt vettem észre, hogy leszáll a gép. A srácok már talán otthon is vannak. Kivéve Niall, akinek bár Londonban is van háza, jobban szeret Mulingarban, Írországban lenni. Flóra mellett sétáltam ki a reptérre ahol anyáék vártak minket. Odafutottunk hozzájuk, és hosszan öleltük őket. Szerintem anyu még el is sírta magát.
-Sziasztok! Anyuuuu! Shhh! Ne sírj!
-Annyira hiányoztatok!
-Elhiszem! De emiatt ne sírj!- adtam neki egy puszit- De gyertek most menjünk!
Sonjáék mosolyogva néztek minket.
-Mi el is megyünk. Barbi hétfőn vagy kedden beszélünk!- búcsúzott Dávid!
-Engem hívhatsz előbb is! Bármi van, hívj! Oké?
-Oké!- öleltem meg a pótanyukám is. Sophie fejére is adtam egy puszit és ők már el is tűntek. Mi is elindultunk kifelé. Flórának és nekem be sem állt a szánk, annyi mesélnivalónk volt. A kocsiban is csak beszéltünk, és beszéltünk egészen addig míg haza nem értünk. Itt, Magyarországon hajnali egy volt, de egyátalán nem voltam fáradt az időeltolódás miatt. Volt egy olyan selytésem, hogy éjjel Niallel fogok beszélni. Mikor beértünk a házba, lepakoltunk és felmentem a szobámba. Ugyan olyan kupi volt, mint mikor itt hagytam. A szüleimtől és Flórától már elköszöntem, de éreztem, hogy anyu be fog jönni. Épp a szobámban levő Mátéval és a többiekkel készült képeket dobtam ki, és tettem a helyükre azokat amiket a srácokkal és Niallel csiáltunk, mikor jóslatom bejött, vele együtt anyu is.


-Bejöhetek?
-Persze! Gyere csak!
-Nem akaratán hozzá nyúlni semmihez.
-Oké. Jobb ha én dobhatom ki őket!- mosolyogtam rá.
-Kicsim megváltoztál!
-Igen?
-Ahha.
-És jó vagy rossz irányba?
-Jó. Sokkal kiegyensúlyozottabb vagy! 
-Úgy látod?
-Ja. Virulsz. Az a fiú nagyon jó hatással van rád.
-Igen. Ezt mondták már.
-Volt valami amit apád előtt nem akartál kifejteni.
-Igen...
-Gyere csüccs le!- mutatott maga mellé, az ágyra. Úgy tettem ahogy kérte és egy tábla csokit bontottam meg. Mielőtt beszélni kezdtem volna benyomtam a gépem. Ha Niall hívna.
-Szóval. Mit akarsz tudni?
-Mindent. 
-Oké. Mikor leszállt a gepünk New Yorkban megláttam a reptéren. Odamentem hozzá. Csináltunk képeket az ő telefonjával. És flörtölni kezdtünk, hogy akkor ezt valahol át is kell küldenie. Adott jegyet a hétfői koncertre. Mentünk a hotelba, ott beszéltem Mátéval. Összevesztünk. Nagyon. Idegesen mentem a lifthez, ahol beleütköztem. És jóba lettünk. Másnap reggel mikor Máté szakított velem, tudtam, hogy hozzá kell mennem. Elmondtam neki mi a baj. És majdnem megcsókolt mikor bejött Harry. De azt ígérte megcsókol. Aztán este elmentem a koncertre, VIP meg minden. És ugye kihívott a színpad közepére ahol szerelmet vallott és megcsókolt. Utána hívtak Nóriék, velük is összevesztem. És Niallel meg összejöttem.
-Ahha értem. Gratulálok nektek!
-Köszi!
-És khm. Te meg Niall. Szóval voltatok együtt?
-Hát. Szóval ja. Nekem ez volt az első. Ezt neki is elmondtam. És igazából jó volt.
-Tehát nem bántad meg vagy valami?
-Nem. 
-Akkor oké. És ugye védekeztetek?
-Persze!
-Rendben. Egyébként helyesek a srácok?
-Nagyon!
-És te! Harry meg Flóra összeszűrte a levet?
-Mi? Nem. Tetszenek egymásnak, de ott voltam védelmező nővérének, és nem hagytam, hogy összejöjjenek. Mert, hogy öt év ilyen fiatalon sok. Csak nagyon jóba lettek. És azok a képek amik a vacsijuk után készültek az sem randi volt. Úgy tekintenek egymásra mint ha két testvér lennének.
-Hála isten! Helyes gyerek. De egyenlőre nem az én lányomhoz való.
-Ja. Anyu.... Arra gondoltam, hogy El úgyis csak kedden jön. Te meg mondtad, hogy egy napot majd még tuti be kell mennem. Mi lenne ha hétfőn bemennék?
-Biztos vagy benne?
-Ahha.
-Akkor miattam menjél. De Niallel beszéld meg!
-Mindenképp! És anyu! Neked mi a véleményed arról, hogy összejöttünk?
-Őszintén?
-Ahha!
-Oké. Akkor most elmondok mindent. Szóval. Nóriékat én mindig is bírtam. És Mátét is helyesnek tartottam. Tökre örültem, hogy összejöttetek! Többet mosolyogtál mint előtte. Nagyon cukin megvoltatok, azt hittem vele már megvolt neked az első.
-Mi? Nem! Mert nem gondoltam úgy hogyha vele is akarom az elsőt itt az ideje. De Niallnál egyértelmű volt.
-Oké szóval. Elutaztál. Mondtam is apádnak, hogy ha ezt a kapcsolatot kibírja ez is akkor komolyan szeretitek egymást. És reméltem, hogy igazam lesz, de közben tudtam, hogy nem. Mivel Mátét láttam csókolózni mással.
-Nóri? 
-Igen. Nem mondtam el neked, csak Flórának, mert úgy gondoltam, hogy ha itt lesz az ideje megtudod. Aztán megjelent az a kép rólad meg Niallről. Máté átjött, hogy az mi. Annyit mondtam, hogy az egyik barátod. Ő meg tök féltékeny lett. És mikor beszéltünk akkor ugye már tudtam, hogy szakítottatok. Este- vagyis itthon hajnalban, reggel- Niall megcsókolt. Erről írtak mindenhol. És arról, hogy kurva vagy, kihasználod, folytathatnám.
-Nos igen. Ezt egy telefonom bánta. És sok sok könnyet követelt. Sok délután telt el úgy, hogy csak sírtam. Persze Niall mindig ott volt velem.
-Telefon?
-Ahha- mondtam épp mikor megszólalt a skype. Végre!- Anyu! Niall hív skypeon!
-Én addig ki is megyek!
-Mi? Nem kell. Minden beszélgetésünknél ott ült az ágy másik végében!- vigyorogtam rá.
-Komolyan?
-Ahha!
-Ja oké. Akkor én is ideülök!
Az ölembe vettem a gépem és fogadtam a hívást. De Niall nem volt sehol. Csak néztem a képernyőt, de nem értettem merre van. Egyszer csak megjelent. Egy tányérral a kezében ült le, és a szája is tele volt.


 -Sziaaa!
-Szia Szépségem!
-Jó étvágyat!
-Köszönöm! Milyen volt az út?
-Magányos. Nem volt kit megcsókolnom. És direkt nem akartam nézni, ahogy kimentek a reptérről. Erre mikor nézek ki az ablakon? Mikor felszállt a gépetek.
-Szeretlek! Két hét.
-Tudom. Képzeld el mióta hazaértünk anyuval beszélgetek.
-Igen?
-Ahha. 
-Fogadjunk rólam van szó!- mondta mire felröhögtem.
-Ne hidd azt, hogy minden körülötted forog! 
-Nem hiszem azt. Csak azt tudom, hogy benned minden rólam szól.
-Ebben igazad van....- mondtam elszomorodva.
-Héééé ez fordítva is így van!
-Oké. Elhiszem! Holnap mit csináltok?
-Kezdődik a kemény stúdiózás.
-És kb mikor tudunk beszélni?
-Ottani idő szerint bármikor.
-Ezt hogy érted?
-Úgy, hogy ha bármi bajod van, hívj!
-Oké. De nem akarom zavarni a munkát.
-Nem zavarod. A srácok is annyit beszélnek a barátnőikkel! Nekem nem volt kivel. De most, hogy már van, én is fogok!
-Oké!- vigyorogtam rá- Mekkora ágyad van?
-Miért érdekel?
-Csak úgy!
-El tudom képzelni!- röhögött fel.
-De akkor most megmutatod vagy nem?
-Túl elénk a fantáziád!
-Nem baj!- mondtam, de igaza volt. Voltak elképzeléseim, hogy mennyire khmm kényelmes lesz az az ágy!
-Meg!- mondta, felemelte a laptopját, hogy lássam mekkor ágya van. Aztaa! Akkora volt az az ágy mint kb a szobám!
-Minek neked ekkora ágy, Niall?
-Hogy az én gyönyörűséges barátnőmmel kihasználjam!
-És ki az? Szép lány?- játszottam meg a hülyét.
-Háááát. Képzeld el! Egyszerűen annyira szeretem, hogy az már fájdalom, érted? Ha nincs velem fizikai fájdalmat érzek!- magyarázta, és én pedig mosolyogva hallgattam- És olyan gyönyörű! Sajnos most nem lehet velem. De ez az ágy csak rá vár! Hogy kihasználjuk.
-Szerencsés egy lány....
-Inkább én vagyok a szerencsés, hogy itt van nekem.
-Lehet. De ő is nagyon szeret ám!
-Elhiszem!
-És képzeld el! Az anyukája egyre türelmetlenebbül néz rá, hogy ki ez a srác aki elrabolta a szívét.
-Igen?
-Ahha. Itt ül az ágy végében! Mint ahogy te szoktál.
-Üdvözlöm!
-Nem akarod, hogy idehívjam?
-Most nem.... Fáradt fejem van.
-Te még így is helyesebb vagy, mint bárki más a legjobb perceiben!
-Köszönöm! De a végén még elpirulok!- játszotta az eszét, és lányos hangon sikítozni kezdett. Én meg röhögni.
-Te nem vagy normális! De ezért szeretlek!
-Én is.
-Figyelj!- vettem egy mély levegőt- Anyu itt van, de látom, hogy nagyon álmos a feje. Nemsokára elmegy aludni, vagy Flórához. De amint elment hívlak, jó?
-Oké. Alszunk együtt?
-Hogyan? 
-Bekapcsolva hagyjuk a skypeot. És akkor reggel láthatom ahogy alszol.
-Ha neked ettől jobb kedved lesz.
-Ahha! 
-Oké. Akkor ezt mindjárt megbeszéljük! Szeretlek Niall!
-Én is Barbi! De most menj! Szia!
-Szia!
Kinyomtam a skypeot és anyára néztem. Aki mosolyogva figyelt.
-Mi az?
-Te szereted!
-Igen!
-Látszik. És a felét nem értettem, hogy mit beszéltek, de azt teljesen, hogy szeret.
-Hát ja. Szóval hol tartottam?
-Kislányom! Én megértem, hogy te nem vagy álmos. De én nagyon. Holnap csak a tietek vagyok, ígérem!
-Oké anyu. Jóéjt!- öleltem meg szorosan.
-Neked is!- nyomott egy puszit a fejemre és kiment. És egyedül maradtam a gondolataimmal. De nem sokáig, ugyanis jött Flóra.
-Mizu?
-Hiányzik Harry.
-Ennyire?
-Ahha! Nagyon. Egyik éjjel együtt aludtunk. Mikor rémálmom volt.
-Komolyan?
-Ja. 
-De csak aludtatok.
-Persze! 
-Akkor oké! Alszol velünk?
-Kikkel?
-Velem meg Niallel?
-Barbi! Niall nincs itt!- mondta, mint valami agyilag károsultnak vagy aki szívott.
-Tudom. Nem szívtam semmit! Skype.
-Mi??
-Bekapcsoljuk a skypeot és úgy alszunk. És reggel olyan mintha együtt ébrednénk!
-Hát, hogy ti nem vagytok normálisak az is biztos!
-Most miért? Mindegy! Viszont holnap alhatsz velem!
-Köszi!- röhögött fel- Viszont én átmegyek a szobámba megpróbálok pihenni.
-Oké. Jóéjt! 
-Neked is! 
Miután kiment gyors letusoltam, felvettem Niall egyik pólóját meg egy bugyit, és bebújtam az ágyamba. Tudtam, hogy majd huzatot kell cserélni, mert ebben Máté feküdt, ergo mocskos. Hívtam Niallt, már ő is feküdt. És aludtunk is.
A hétvége jól telt. Végig anyuékkal voltunk, illetve órákat skypeoltam Niallel. Jól fogadta, hogy hétfőn be akarok nézni a suliba, de annyit kert legyek óvatos. Az ő hiányát kissé nehezen visletem, de az a sok gyönyörű sms amivel bombáz, valamilyen szinten segít.  Persze az éjszakák a legrosszabbak, mikor felkelek és nem a szőke haja fogad, hanem a párban vagy épp Flóra. Apuval is sokat beszélgettem. Beszéltem Ellel, kedden jön, és majd huszonkettedikén megy vissza. Sonjáékhoz huszonharmadikán megyek. Az utcán még nem voltam, de kiváncsi vagyok, a magyar rajongók hogy fogadnak. Sokszor volt szó erről itthon, de abban maradtunk, hogy amíg tettlegességig nem fajul a dolog, sétálgathatok egyedül, de ha mégis Niall ígért egy Pault.
És eljött a hétfő. Reggel hét órakor keltem, letusoltam, felöltöztem és lementem a lépcsőn. Reggelire benyomtam két nutellás pirítóst. Elraktam a pénzt amit anyu kitett, utoljára. Flórával együtt mentünk- apu mondta, hogy elvisz minket, de mi sétálni akartunk- és egész úton arról beszélgettünk, hogy hogyan fogja kibírni ezt a napot. Ő nem olyan mint én. Ő gyengébb. Mondtam, hogy ha bármi van, hívjon csak, de én sem voltam olyan nyugodt. Ahogy egyre jobban közeledtünk az iskola felé annál nagyobb gyomorgörcs fogott el. Amint megláttam, hogy Flóra osztálytársai is ott állnak a hideg rázott. És ahogy Máté meg Nóri csokolózott... Blahh! Megöleltem Flórát és ketté váltunk. A telefont a fülemhez tettem, mintha telefonálnék- angolul- és mikor elmentem előttük, csak biccentettem egyet. Tekintetüket a hátamon éreztem, de nem néztem hátra. Utoljára léptem be a suliba, nem hagyhattam, hogy ezek elrontsák. Bementem az osztályba, leültem a helyemre- Máté mellé- és messengeren beszélgettem Ellel, Sonjával és Niallel. Nem kellett sokat várnom, jöttek a többiek is.
-Szia Barbi!
-Sziasztok! Máté gratulálok nektek!- "mosolyogtam rá"- A pólóidat neked, vagy egyből Nórinak adjam?
-Öhmm.
-Ja! Hogy neked nem baj, hogy már kibasztam őket? Akkor nagyon örülök!
-Mindet kidobtad??
-Jahh! 
-Szia Barbi!- jött oda Nóri.
-Sziaa! Gratulálok nektek! Mióta is vagytok együtt? Három-négy hete? Jesszus Máté!- néztem rá tettetett csodálkozással- Hát akkor még mi is együtt voltunk!
-Tudod az úgy volt, hogy....
-Ne! Nem érdekel! Egy paraszt vagy! És mind a ketten kétszínű dögök! Én legalább csak az után jöttem össze valakivel, hogy szakítottunk! De te azt sem vártad meg! A legjobb barátnőmmel csaltál! És őt kivel? Talán Gabikával? Jézusom szánalmas! Örökre együtt leszünk, mi? Pff!- mondtam épp mikor két kilencedikes csaj lépett be a terembe, és egyenesen felém tartottak.
-Szia!- köszöntek egér hangon.
-Ammm. Sziasztok!
-Azért jöttünk, hogy kérhetünk veled egy képet?
-Mi?
-Hát tudod, most, hogy együtt vagy Niallel az egész világ szeret téged! És szeretnénk egy képet!
-Ja oké!
-Egyébként szerintünk tökre összeilletek Niallel!
-Komolyan?
-Ahha!
-Hát köszi! Csak az a baj, hogy nem mindenki gondolja így.
-Sajnáljuk. És a akkor a srácok fognak koncertezni nálunk?
-Mostanában nem hiszem. Mert a menedzsment nem támogatja azt, hogy mi együtt vagyunk. Úgyhogy nem hiszem. De mindent megteszek én is, és ők is, hogy eljöhessenek ide!- mosolyogtam rájuk.
Elővették a telefonjainkat és mind a kettővel csinaltam pár selfiet. Az egesz osztály minket nézett. És a képek és ölelés után a lányok kimentek. Egyből elővettem a telefonom, és elmeséltem Niallnek. Még volt pár perc csengetésig, és én arra gondoltam, hogy első órában megyek le az igazgatóhoz.
-Te Barbi!- szólt Csongi.
-Hmmm?- néztem fel a telefonomból.
-Te most akkor ilyen híresség vagy?
-Azt hiszem igen. De nem emiatt vagyok együtt Niallel.
-Miii? Ti komolyan együtt vagytok?- nézett rám Brigi.
-Persze! Mit hittél?
-Hát, hogy te is úgy vagy, hogy ilyen olyan barátnő akinek fizetnek, hogy együtt legyenek.
-Miii? Hülye vagy? Mi vagyok én? Prosti?! Jesszus! Nem! Mi komolyan szeretjük egymást, és nem csaljuk- mint egyesek khmmm- és épp a menedzsment az aki nem akarja, hogy együtt legyünk- mondtam, és kissé fájt, hogy Niallról kell beszélnem és, hogy azt hiszik valami bérelt nőcske vagyok.
-Jaaa! Akkor bocsi! Össze tudsz hozni Harryvel?
-Nem. Harry... Tehát Harry is szerelmes- nyögtem ki mielőtt többet mondhatnék.
-Komolyan??
-Igen. De erről nem akarok többet beszélni. Még másfél hetet ki kell bírnom nélkülük.
Mivel innentől nem volt kérdésük a telefonomat nyomkodtam. Persze volt aki megjegyezte, hogy iPhone 6 és hogy biztos Nialltől kaptam, nem foglalkoztam vele. Csengetéskor kisétáltam a teremből, le az igazgatóhoz. Bekopogtam az irodájába, és egyből beengedett.
-Jónapot kívánok!
-Áhh szia Barbi! Mi járatban?
-Igazából anyu mondta, hogy majd valamikor be kell jönnöm. És nekem a ma volt a legmegfelelőbb.
-Rendben! Pár papírt kéne aláírni.
-Oké.
Elővett egy csomó papírt, és mindegyiken megmutatta, hogy hol kell aláírnom.
-Köszönöm, hogy ebben az iskolában tanulhattam! Biztosan hiányozni fog!- mondtam mire elmosolyodott.
-Bármikor visszajöhetsz!
-Nem hiszem. Valószínű, hogy innentől az időm nagy részét Angliában vagy pedig Amerikában fogom tölteni.
-Gratulálok! 
-Köszönöm! 
-És mikor leszel kapható a boltokban?
-Amerikában ma jelentek meg a termékek, itthon viszont csak a két ünnep között.
-Értem. Mindenképp veszek a lányomnak!
-Rendben- nevettem fel- Ugye ma még itt maradhatok órákra?
-Persze!
-Köszönöm!
-Nincs mit. És gratulálok a barátodhoz is!
-Hát az biztos, hogy jobb mint Máté volt- mondtam és felálltam- Szerintem visszamegyek órára. Mégegyszer köszönök mindent igazgató úr, élmény volt itt tanulni!
-Örülök! Szia Barbi!
Kiléptem az igazgató szobájából, és gondoltam visszamegyek az osztályba. Így is tettem. De mikor beléptem az osztályba el sem hittem kit látok! Odafutottam hozzá és hosszan megöleltem. Nem zavart, hogy óra van.

Sopphie ❤


2 megjegyzés:

  1. nagyon jó lett!😍😍😍😍 siess a kövivel ❤❤❤❤ és ki jött??? úúúú!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Holnap hozom a következő tiszt, és abból megtudod, hogy ki jött ;) és örülök hogy tetszik <3

      Törlés