2015. november 18., szerda

Birthday

Sziasztook :)
Most nem új résszel érkeztem, de remélem ez is elnyeri a tetszéseteket
                                          Jó olvasást, puszi Zsófi


Húha.... Regényt terveztem írni, de most pedig alig van valami ami így hirtelen eszembe jut...
Szóval... Ma egy éve annak, hogy kiraktam a blog prológusát. Azóta elmondhatatlanul seok dolog történt Velem, a Bloggal és persze Veletek, olvasókkal is. Eleinte a részek nem voltak valami jók- ami mostanihoz képest. De akkor azt is szívesen írtam, mára pedig elmondhatatlan nagy lelkesedéssel állok neki egy-egy újabb résznek. 
És csak írok, és írok, és írok, nem fogyok ki a szavakból. Ezt más sem bizonyítja jobban, mint az iddig közzé tett 174928 szó, 549 oldal. Jézusom! Kicsit több mint egy könyv!
Sokszor gondolkoztam, hogy befejezem. De az a sok pozitív visszajelzés amit tőletek kapok, elmondhatatlan és inspiráló! 
Mikor elkezdtem írni, alig volt 250 oldalmegjelenítésem, ami mára 61246 lett. Mikor nekiálltam az írásnak el sem mertem volna képzelni, hogy enniyen a megnyitják a blogomat! 




Szeretnék kiemelni pár embert akik mindig támogattak, segítettek ha elakadtam vagy pedig akkora lelkesedéssel várták az új részt, hogy írtak nekem és azóta is szoktunk beszélgetni! Köszönöm nektek: Viki, Fruzsi, Betti, Dóri! És a három- számomra- legfontosabb "grácia" Ket, Kinga és Rebi, nektek tartozom a legnagyobb hálával, mert mindik ott álltok mellettem, és segítetek bármi baj van
Ezenkívül szeretném megköszönni ezt a gyönyörű képet egy nagyon fontos és fantasztikus lánynak, aki kérte hogy a nevét ne említsem meg! Imádom ezt a képet. 
Minden amit le akartam írni, kiment a fejemből, úgyhpgy mégegyszer mindenkinek köszönöm azt az- ismétlem 61246 oldalmegjelenítést, 274 kommentet (a sajátjaimmal együtt) és a már 40-re nőtt rendszeres feliratkozást, ami 2014. 11. 18-án a nulláról indult!
NAGYON NAGYON SZERETLEK TITEKET❤❤❤❤

Sophie

12 megjegyzés: